Reklama

McDonald's zaproponował klientom, by maczali frytki w shake'ach.

Kuchnia fusion czy confusion?

McDonald's zaproponował klientom, by maczali frytki w shake'ach.
Reklama

Frytki z Mac'a to rarytas. Ich smak jest nie do podrobienia, choćbyśmy się starali, podglądali, próbowali wszelkich sposobów pieczenia i smażenia. Do niedawna wystarczył tylko majonez i keczup, by pełnia smaku była naprawdę pełna, ale kuchnia nie lubi nudy. Niedawno Mc'Donald's zasugerował swoim miłośnikom (a kto z nas nim nie jest?), by spróbowali zanurzyć słone frytki w słodkim shake'u. Ludzie oszaleli na punkcie tego połączenia.

Ok, nam w redakcji zdażyło się eksperymentować w ten sposób, łączyć frytki z lodami, ale tym eksperymentem woleliśmy się nie chwalić, nie łamać świętych zasad fast-foodowego savoir-vivre, które zabraniają mieszania słodkiego ze słonym. Cóż, okazuje się, że  byliśmy awangardą nadchodzącej rewolucji. Teraz czas na was, sami spróbujcie, czy frytki najlepiej smakują z czekoladowym, waniliowym, czy truskawkowym shake'm.

Reklama

Polecane wideo

Polecamy również

Reklama

Inne artykuły

Reklama